Cautam parteneri de afacere in marile orase!

Se ofera comision avantajos!Esti pensionar, esti in cautarea unui loc loc de munca sau vrei un venit suplimentar? Iti oferim sansa sa devii partenerul nostru ! Pentru mai multe detalii vezi: Oferte locuri de munca

Auditor energetic imobile

Auditor energetic atestat pentru constructii si instalatii

Certificatul energetic pentru imobil se elaboreaza de catre un auditor energetic atestat pentru constructii si instalatii,conform legislatiei in vigoare(vezi Ordinul MDRT nr. 2237/2010, publicat in MOf, partea 1, nr. 683/08.10.2010).

Lucrarile de certificare energetica sau de audit energetic se executa in baza unui contract de prestari servicii ,care se incheie intre audirorul energetic si proprietar, sau investitor.

Certificatul energetic este valid, doar daca este intocmit de un auditor energetic atestat si are incluse semnatura si stampila  acestuia.

Lista cu auditorii energetici atestati din Romania ,se gaseste la Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului.Termoizolarea anvelopei unei cladiri, o treaba simpla sau mult mai complexa?

Termoizolarea cladirilor este in prezent  o necesitate si nu un lux.Dar ea se face cu simt de raspundere ,nu doar de mantuiala sau cu jumatati de masura. Daca te apuci de ea mergi pana la capat !
[ Afla detalii... ]

Legea nr. 159/2013 - modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor

[ Afla detalii... ]

Casa pasiva

Certificatul energetic, auditul energetic, auditorul energetic, sunt notiuni inca neclare pentru multi dintre  romanii de rand...
[ Afla detalii... ]