Cautam parteneri de afacere in marile orase!

Se ofera comision avantajos!Esti pensionar, esti in cautarea unui loc loc de munca sau vrei un venit suplimentar? Iti oferim sansa sa devii partenerul nostru ! Pentru mai multe detalii vezi: Oferte locuri de munca

Cum lansez comanda certa din orice oras

Urmeaza cei patru pasi


Pasul 1.Clichezi pe rubrica CUM COMAND, completezi formularul si apesi butonul rosu Trimite.

Pasul 2.In cel mai scurt timp te vom contacta pentru oferta noastra de pret , la care se adauga 100 lei, cheltuieli de transport(deplasarea auditorului si trimiterea CPE-ului prin curier rapid sau posta).

Pasul 3.Daca accepti oferta noastra de pret,printezi formularul Comanda certa CPE,din coloana stanga a site-ului, il   completezi si il semnezi, apoi ni-l trimiti  impreuna cu o copie a actului de proprietate, pe adresa de e-mail:

paulminca@yahoo.com

Pasul 4.Stabilim de comun a acord datele unei intalniri:luna…………….. ziua……………..ora………locul intalnirii …………………………………………….pentru expertizarea termo energetica a cladirii care se certifica  si pentru colectarea documentelor necesare.

Atentie! Inaintea vizitei noastre pentru colectarea datelor tenice, informatiilor si documentelor,proprietarul trebuie sa pregateasca urmatoarele documente:

-Copie act de proprietate

-Copie act cadastral (plan de incadrare a  apartamenului in bloc +plan de inadrare a blocului in zona)

-Copie extras carte funciara

-Copie act de identitate proprietar

-Alte documente solicitate de noi in functie de situatie.

Plata pentru serviciul prestat: se poate face in baza unei chitante in momentul facturarii, sau ramburs la primirea lucrarii.


Termoizolarea anvelopei unei cladiri, o treaba simpla sau mult mai complexa?

Termoizolarea cladirilor este in prezent  o necesitate si nu un lux.Dar ea se face cu simt de raspundere ,nu doar de mantuiala sau cu jumatati de masura. Daca te apuci de ea mergi pana la capat !
[ Afla detalii... ]

Legea nr. 159/2013 - modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor

[ Afla detalii... ]

Casa pasiva

Certificatul energetic, auditul energetic, auditorul energetic, sunt notiuni inca neclare pentru multi dintre  romanii de rand...
[ Afla detalii... ]