Cautam parteneri de afacere in marile orase!

Se ofera comision avantajos!Esti pensionar, esti in cautarea unui loc loc de munca sau vrei un venit suplimentar? Iti oferim sansa sa devii partenerul nostru ! Pentru mai multe detalii vezi: Oferte locuri de munca

Eficienta energetica a cladirilor

-Din cantitatea de energie consumata intr-o cladire ,o parte este efectiv utilizata , iar restul se pierde prin anvelopa sau prin instalatiile aferente cladirii.
-Eficienta energetica a cladirii este o caracteristica a cladirii ,care  arata cat din cantitatea de energie consumata este efectiv utilizata pentru buna functionare a cladirii.
-Eficienta energetica a cladirilor se masoara in KWh/mp an .
-Cu cat pierderile de energie prin elementele componente ale anvelopei si prin instalatiile aferente cladirii sunt mai mici, cu atat eficienta energetica a cladirii este mai mare.
-In certificatul de performanta energetica, eficienta energetica a cladirii este evidentiata  prin incadrarea cladirii certificate energetic intr-una din cele  sapte   clase de eficienta cu  valori de la A la G,unde A reprezinta eficienta energetica ridicata ,iar G reprezinta eficienta energetica scazuta.

Termoizolarea anvelopei unei cladiri, o treaba simpla sau mult mai complexa?

Termoizolarea cladirilor este in prezent  o necesitate si nu un lux.Dar ea se face cu simt de raspundere ,nu doar de mantuiala sau cu jumatati de masura. Daca te apuci de ea mergi pana la capat !
[ Afla detalii... ]

Legea nr. 159/2013 - modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor

[ Afla detalii... ]

Casa pasiva

Certificatul energetic, auditul energetic, auditorul energetic, sunt notiuni inca neclare pentru multi dintre  romanii de rand...
[ Afla detalii... ]